Some men here, they have a special interest in your career

Råkade just zappa över TV4 och insåg än en gång varför jag avskyr Talang och liknande program, som faktiskt aktivt sänker IQ:t på tittarna. De är som filmkanaler på hotell; om man glömmer att zappa innan 30 sekunder har gått så fastnar man och måste betala typ 1000 spänn i minuten för den dåliga filmjäveln, eller i det här fallet, 10 IQ-enheter per sekund. Dessvärre har jag alltså nu halkat ner på samma intelligensnivå som en kretin.

I alla fall; juryn, bestående av bland annat den oförliknelige charmknutten Bert Karlsson satt och diskuterade en kvinnlig bodybuilders framträdande, varpå Berra föraktfullt och med avsmak kläcker ur sig nåt i stil med:

"Naäääääeeee asså ja töcker ho va FÖSSSKRÄCKLI!!! Ho ser fösssskräckli ut, kvennor skante hölla PÅ mä såntär!!!"

Bert, det är givetvis din ensak vad som får liv i den skrynkliga likmasken du kallar penis, men är det inte JÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT oprofessionellt att låta likmasken styra dina yrkesmässiga beslut?

Ja, alldeles bortsett från att du är ett sexistsvin som troligen tangerar killarna som skrev Häxhammaren i kass kvinnosyn då förstås.

Vet du vad, Bert? Jag tycker att du är FÖSSKRÄCKLI!! Män ska inte hålla på med sånt där (= sitta på sina feta rövar och med ett självbelåtet flin anse att det är deras födslorätt att recensera kvinnor utifrån vad DE anser kvinnligt, och därför sexigt - för gud straffe den kvinna som inte anstränger sig för att vara SEXIG!)!!

Kommentarer
Postat av: Åsa N

Word!

2010-05-11 @ 17:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0