I'm disputing the bill

Sådärja, nu har jag tömt mina garderober på 30 kubikmeter skit som jag aldrig använder. Dessvärre märks det ingen skillnad i utrymmet. Naturen strävar efter att uppfylla tomrum, som vi brukar konstatera på jobbet när vi gjort nån smart omflyttning/radikalgallring för att få mer plats i hyllorna och det redan dagen efter ser ut som om vi tvärtom ställt dit fler böcker.

Provar ett nytt och spännande grepp den här långhelgen: jag spolar av sömnfejset och klär mig i salongsfähig utstyrsel trots att jag inte har några som helst planer, istället för att som vanligt hasa runt i pyjamas tills det är dags att eventuellt gå ut till affären eller gå och lägga mig. Och det känns FINT! Det är mycket enklare att ta mig för saker som innebär att gå utanför dörren, som t ex att gå ut med soporna eller gå ner i källaren med 7 kassar kläder om jag inte först måste styla om mig från flottigt vassmonster i trasiga mysbrallor till normal människa. Dessutom känner jag mig mycket piggare. OBS! Jag är medveten om att de flesta andra upptäckte detta innan de lämnat tonåren.

Jag kom att tänka på en grej som jag stör mig fruktat mycket på, nämligen människor som i tid och otid känner ett behov av att påpeka hur ironiska de är och vilken sarkastisk humor de har. Att måsta upplysa om det känns ju som ett rätt säkert tecken på att man missförstått hela konceptet. Dessutom; finns det nån mellan 30-45 som INTE är helt ironiskadad idag?? Det är för fan en internaliserad generationsgrej och inget egdy som man själv kommit på tanken att börja använda som det nyskapande livsstilsgeni man är. En revolutionerande jargong för en 32-åring i dagens Sverige vore att köra med en blandning av Söderkåkar och Helan&Halvan och MENA DET, inte "Men åh vilken SNYGG SOFFA det där var!!! Eller inte.... aaa gud asså, jag är SÅ ironisk!!!! Säger alltid PRECIS tvärtemot det jag menar, och känner ett tvångsmässigt behov av att tala om det direkt efter så att inte den korkade pöbeln som inte begriper ironi ska tro att jag verkligen TYCKER att den där soffan är snygg!!"

Förresten, jag fick tv-licensräkningen idag. Visserligen ösregnar det ute, men det känns ändå inte riktigt okej att bring citymail levererar brev som ser ut så här:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0